Tel +40 21 211 81 33

Bine ati venit!

Zentel 0,4g/10ml (suspensie orala)

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

    • ACEST MEDICAMENT SE ELIBEREAZA DOAR IN FARMACIE PE BAZA DE PRESCRIPTIE MEDICALA. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. A nu se depasi doza zilnica recomandata!
    • Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.
      Telefon: +4 021 211 81 33; Mobil: +4 0735 850 050;
      E-mail: office@farmaciadeacasa.ro

ACEST MEDICAMENT SE ELIBEREAZA DOAR IN FARMACIE PE BAZA DE PRESCRIPTIE MEDICALA. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. A nu se depasi doza zilnica recomandata!

Acest produs il puteti achizitiona si din:

Disponibilitate: In stoc farmacie ( 0 buc )
Ultima actualizare: 28 ianuarie 2015

5,73 Lei
GlaxoSmithKline

+4 021 211 81 33
+4 0371 155 991

Acest produs poate fi returnat in termenii prevazuti de lege.

Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.


 

 

Click aici pentru completarea unui sondaj statistic privind cercetarea comportamentului online de cumparare de medicamente

Descriere produs

Detalii

Compozitie:
O lingurita (5ml) suspensie orala contine albendazol 200 mg (100 ml contin albendazol 4 g) si excipienti: silicat de aluminiu si magneziu, carboximetilceluloza sodica, glicerina, polisorbat 80, monolaurat de sorbitan, sorbat de potasiu, acid benzoic, silicon antispumant 1510, zaharina sodica, aroma de vanilie, aroma de portocale, aroma de fructul pasiunii, apa purificata.

Indicatii:
Zentel este un antihelmintic cu spectru larg, folosit pentru tratarea unor parazitoze: chinococoza, neurocisticercoza, trichineloza, toxocarioza, capilarioza, gnatostomiaza;

Contraindicatii:
Sarcina. Suspiciune de sarcina. Hipersensibilitate la albendazol.

Administrare:
Cu prescriptie medicala. Doza uzuala pentru adulti si copii in varsta de peste 2 ani: 400 mg (doua comprimate de Zentel 200 mg sau continutul unui flacon a 10 sau 20 ml Zentel suspensie) intr-o priza unica in cazul parazitozelor cu: Enterobius vermicularis, Trichuris trichiura, Ascaris lumbricoides, Ankylostoma duodenale si Necator americanus. In caz de strongiloidoza sau teniaza, se administreaza 400 mg Zentel in prize unice, 3 zile consecutiv. Daca pacientul nu este vindecat la trei saptamani dupa tratament, se indica o a doua cura.

Efecte adverse:
Tulburari gastro-intestinale: dureri abdominale, greata, varsaturi, diaree; cefalee si vertij;
In timpul tratamentului de lunga durata au fost raportate febra, alopecie reversibila, leucopenie, pancitopenie, cresterea transaminazelor, rash.
Foarte rar au fost raportate reactii de hipersensibilitate.

Precautii:
Folosirea in cursul sarcinii si alaptarii: Deoarece s-a demonstrat ca albendazolul este embriotoxic si teratogen la sobolan si la iepure, folosirea sa la femeile gravide sau la cele cu suspiciunea de sarcina este contraindicata. Pentru femeile aflate la varsta procreerii (15-40 de ani), Zentel trebuie administrat in primele 7 zile de la debutul menstruatiilor normale sau dupa obtinerea unui rezultat negativ la testele pentru sarcina.

Informatii aditionale

Informatii aditionale

DCI ALBENDAZOLUM
Substanta activa Nu
Prezentare CUTIE X 1 FLACON UNIDOZA DIN PVC X 10 ML SUSP. ORALA
Producator GlaxoSmithKline
Disponibil in Farmacia Pharmalife
Forma farmaceutica Suspensie orala
Prescriptie medicata P-RF - Medicamente si produse medicamentoase care se elibereaza in farmacii pe baza de prescriptie medicala care se retine la farmacie
Calea de administrare Administrare orala
Lista medicamente N/A
Firma - Tara producatoare GLAXOSMITHKLINE EXPO

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Doar vizitatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va logati sau sa va inregistrati