Tel +40 21 211 81 33

Bine ati venit!

Viviflor (6 comprimate vaginale)

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Viviflor are urmatoarele indicatii terapeutice:
- Refacerea florei bacteriene cu Lactobacillus dupa tratamentul cu diverse medicamente (antibiotice).
- Tratament adjuvant in cazul simptomelor induse de deficitul de estrogeni din pre-si postmenopauza (uscaciune vaginala, mancarime, senzatia de arsura); Viviflor este potrivit ca adjuvant in cazul terapiei de substitutie hormonala.
- Afectiuni vaginale usoare pana la moderate de cauza neprecizata, vaginite determinate de bacterii sau candida, daca tratamentul antiinfectios nu este absolut necesar.

ACEST MEDICAMENT SE ELIBEREAZA DOAR IN FARMACIE PE BAZA DE PRESCRIPTIE MEDICALA. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. A nu se depasi doza zilnica recomandata!

Acest produs il puteti achizitiona si din:

Disponibilitate: In stoc farmacie ( 0 buc )
Ultima actualizare: 28 ianuarie 2015

31,51 Lei

+4 021 211 81 33
+4 0371 155 991

Acest produs poate fi returnat in termenii prevazuti de lege.

Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.


 

 

Click aici pentru completarea unui sondaj statistic privind cercetarea comportamentului online de cumparare de medicamente

Descriere produs

Detalii

Viviflor are urmatoarele indicatii terapeutice:
- Refacerea florei bacteriene cu Lactobacillus dupa tratamentul cu diverse medicamente (antibiotice).
- Tratament adjuvant in cazul simptomelor induse de deficitul de estrogeni din pre-si postmenopauza (uscaciune vaginala, mancarime, senzatia de arsura); Viviflor este potrivit ca adjuvant in cazul terapiei de substitutie hormonala.
- Afectiuni vaginale usoare pana la moderate de cauza neprecizata, vaginite determinate de bacterii sau candida, daca tratamentul antiinfectios nu este absolut necesar.

Viviflor contine lactobacili - existenti in flora vaginala fiziologica si estriol. Ambele componente actioneaza local la nivelul vaginului.
In conditii fiziologice cand flora saprofita nu este afectata, profilaxia infectiilor vaginale se realizeaza prin mecanisme naturale. Protectia este asigurata de prezenta bacilului Doederlein (Lactobacillus acidophilus), care produce acid lactic si alte componente care previn infectiile. Mediul acid rezultat (pH 3,8 - 4,5) este optim pentru dezvoltarea lactobacililor determinand in schimb conditii nefavorabile pentru colonizarea si cresterea microorganismelor patogene. Unele medicamente (antibiotice), infectiile locale, boli grave si o igiena inadecvata pot reduce numarul sau elimina bacilii Doederlein din flora vaginala. Viviflor contine o canitate mare de lactobacili, care ajuta la refacerea mediului fiziologic la nivelul vaginului.
Mecanismele naturale de protectie ale organismului pot fi alterate si de variatiile sau existenta unei cantitati mici de estrogeni (de exemplu in pre si post menopauza). Estriol, celalalt component al medicamentului este un hormon feminin endogen. Desi Viviflor contine o cantitate foarte mica de estriol, acesta imbunatateste circulatia sanguina la nivel vaginal si asigura elasticitatea si lubrifierea epiteliului vaginal. Aceste efecte determina conditii favorabile pentru cresterea lactobacililor. Viviflor contine lactoza, un substituent nutritiv necesar cresterii lactobacililor lactoza fiind convertita rapid la acid lactic. Cresterea lactobacililor la nivelul florei vaginale incepe imediat dupa administrarea primei doze din acest medicament.

Inainte sa utilizati VIVIFLOR
Nu utilizati Viviflor
- daca sunteti alergic (hipersensibil) la estriol, la Lactobacillus acidophilus sau la oricare dintre celelalte componente ale Viviflor;
- daca aveti (ati avut) sau sunteti suspectata de a avea cancer de san, uterin sau vaginal;
- daca aveti sau sunteti suspectata de a avea endometrioza;
- daca aveti sangerari vaginale de cauza necunoscuta;
- daca nu ati avut primul ciclu menstrual.

Aveti grija deosebita cand utilizati Viviflor
Inainte de a incepe sa utilizati Viviflor, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti sau ati avut oricare din afectiunile mai jos mentionate:
- tromboza venoasa la membrele inferioare sau la plamani;
- afectiuni cardiace severe;
- hipertensiune arteriala;
- afectiuni hepatice;
- insuficienta renala severa;
- diabet zaharat;
- migrena sau epilepsie;
- porfirie;
- hiperlipidemie;
- otoscleroza;
- mastoza fibrochistica.

Daca in timpul tratamentului cu acest medicament apar sangerari vaginale neasteptate, intrerupeti imediat tratamentul si adresati-va medicului pentru investigarea motivului sangerarii.

Nu faceti spalaturi vaginale in timpul tratamentulu cu Viviflor.

Utilizarea altor medicamente
Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala, pentru ca unele substante active (antibioticele) pot influenta efectul componentelor acestui medicament. Viviflor si alte medicamente destinate sferei ginecologice pot fi folosite concomitent numai daca exista indicatia medicului.

Sarcina si alaptarea
Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament.

Viviflor poate fi utilizat in timpul sarcinii si alaptarii numai la recomandarea medicului.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
Viviflor nu are efecte cunoscute asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Informatii aditionale

Informatii aditionale

DCI COMBINATII
Substanta activa Nu
Prezentare CUTIE X 1 BLIST. PVC-PE-PVDC/AL X 6 COMPR. VAG.
Producator Nu
Disponibil in Farmacia Pharmalife
Forma farmaceutica Comprimate vaginale
Prescriptie medicata P-RF - Medicamente si produse medicamentoase care se elibereaza in farmacii pe baza de prescriptie medicala care se retine la farmacie
Calea de administrare Administrare vaginala
Lista medicamente Nu
Firma - Tara producatoare JUST BUSINESS SRL

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Doar vizitatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va logati sau sa va inregistrati