Tel +40 21 211 81 33

Bine ati venit!

Vichy Trusa Neovadiol PNM + Crema ochi

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Neovadiol GF este prima cremă care îşi dovedeşte capacitatea de a acţiona asupra celor 3 zone identitare cheie ale femeilor aflate la menopauză. Rezultate: pomeţii sunt remodelaţi, gâtul este întins şi ovalul feţei este ajustat.
Acest produs il puteti achizitiona si din:

Disponibilitate: In stoc farmacie ( 0 buc )
Ultima actualizare: 28 ianuarie 2015

138,00 Lei

+4 021 211 81 33
+4 0371 155 991

Acest produs poate fi returnat in termenii prevazuti de lege.

Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.


 

 

Click aici pentru completarea unui sondaj statistic privind cercetarea comportamentului online de cumparare de medicamente

Descriere produs

Detalii

NEOVADIOL GF CREMĂ DE ZI CU ACŢIUNE DE DENSIFICARE ŞI NETEZIRE TEN USCAT:

30 de ani de expertiză în ingineria ţesutului au permis evidenţierea rolului indispensabil al anumitor proteine pentru reconstrucţia pielii în laboratoare. Laboratoarele Vichy au creat tehnologia de reconstrucţie tisulară, capabilă să stimuleze factorii de creştere pentru reconstrucţia straturilor pielii în 10 zile*.

Această invoaţie este posibilă datorită asocierii unice ale unor elemente active: Proteic Gf care stimulează factorii de creştere, proteină indispensabilă unei reconstrucţii structurate cutanate, şi Pro-Xylane care întăreşte ţesuturile de sprijin, rezervoarele de factori de creştere.

Neovadiol GF este prima cremă care îşi dovedeşte capacitatea de a acţiona asupra celor 3 zone identitare cheie ale femeilor aflate la menopauză. Rezultate: pomeţii sunt remodelaţi, gâtul este întins şi ovalul feţei este ajustat.
Îmbogăţită cu fitodolină, un extract vegetal micro-stimulant, această cremă permite, printre altele, decongestionarea ţesuturilor pielii dv. şi tonifierea trăsăturilor feţei dv.

Excepţională, textura sa asociază confortul unei hrăniri intense şi prospeţimea unei creme fondante, non-grasă, nelipicioasă. Plăcerea şi eficacitatea depăşesc pragul pielii.

Datorită unui studiu Calitatea Vieţii inedite, Laboratoarele Vichy dovedesc că Neovadiol Gf este o adevărat cremă de sănătate: pe lângă beneficiile aduse pielii, utilizarea sa are efecte benefice asupra psihicului femeilor aflate la menopauză şi le ameliorează starea de bine în fiecare zi: mai puţine bufeuri de căldură şi mai puţine probleme cu somnul. Nivelul lor de calitate a vieţii se apropie astfel de cel al femeilor care nu se află în perioada menopauzei.

Formula sa hipoalergenică a fost testată sub control dermatologic. Formulă îmbogățită cu apă termală Vichy, calmantă și regenerantă. Fără parabeni.

Aplicați în fiecare zi, dimineața și seara.
CREMĂ CU ACŢIUNE DE DENSIFICARE - Contur buze şi ochi:
Pentru a înţelege mai bine evoluţia zâmbetului şi privirii odată cu vârsta, Laboratoarele Vichy au condus prima analiză evolutivă privind buzele şi ochii. Această analiză a permis măsurarea curburii, unghiului şi lungimii ridurilor care marchează simultan contururile acestor zone - la 400 de femei. S-a dovedit astfel că buzele şi ochii suferă aceeaşi deformare verticală cu vârsta. Între 30 şi 50 de ani, comisura buzelor şi pliul labei gâştii se lasă şi se alungesc.

Cercetarea medicală permite astăzi o reconstrucţie cutanată. Acest progres a permis evidenţierea unei asocieri unice de elemente active: Proteic Gf care stimulează factorii de creştere, proteinele indispensabile reconstrucţiei structurate a pielii şi Pro-Xylane care întăreşte ţesuturile de sprijin, rezervoarele de factori de creştere*. Pentru a spori acţiunea sa asupra zonelor conturului buzelor şi a ochilor, aceşti veritabili "reconstructori tisulari" sunt asociaţi elementului activ Eperulină, extras dintr-unul din arborii cei mai rezistenţi din pădurea amazoniană. Testat în vitro, acest activ şi-a dovedit capacitatea de a limita pigmentarea şi vasodilatarea pielii permiţând limitarea prezenţei cearcănelor şi pungilor de sub ochi.

Forma ergonomică a aplicatorului se adaptează precis conturului buzelor şi ochilor pentru o aplicare ultra-rapidă, foarte uşoară. Aliaj de metale alese pentru siguranţa şi puterea lor de reîmprospătare, aplicatorul permite oferirea unei senzaţii de calmare cu fiecare aplicare. Testat cu participarea a peste 50 de femei aflate la menopauză, puterea sa este demonstrată în unanimitate: 90% din femei apreciază incredibila prospeţime a acestui produs.
Oferă o textură de vârf puterii compensatoare imediate: o cremă bogată şi densă care, la aplicare, se schimbă în gel proaspăt şi non-gras pentru o senzaţie de calmare şi confort.

Formula sa hipoalergenică a fost testată sub control dermatologic şi oftamologic. Formulă îmbogățită cu apă termală Vichy, calmantă și regenerantă. Fără parfum, FĂRĂ PARABENI

Aplicaţi în fiecare zi, pe conturul buzelor şi cel al ochilor, dimineaţa şi seara

Informatii aditionale

Informatii aditionale

Producator Nu
Disponibil in Farmacia Pharmalife
DCI Nu
Forma farmaceutica Nu
Prescriptie medicata Nu
Firma - Tara producatoare Romania
Prezentare 1

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Doar vizitatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va logati sau sa va inregistrati