Tel +40 21 211 81 33

Bine ati venit!

Termeni şi Condiţii

Site-ul  www.farmaciadeacasa.ro este proprietatea SC PHARMA LIFE SRL. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.farmaciadeacasa.ro, numit generic in continuare www.farmaciadeacasa.ro. Conditiile de comanda a produselor si serviciilor oferite sunt stabilite la sectiunea Livrare si Plata. Orice incalcare a regulilor si condiitiilor aratate in cele doua documente poate costitui infractiune/contraventie si va fi raportata autoritatilor. Accesul si utilizarea site-ului www.farmaciadeacasa.ro  se face sub autoritatea acestor reguli. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupun implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Datele clienţilor
Datele obtinute de la clienti nu vor fi folosite decat in scopul livrarii produselor/serviciilor comandate si pentru a lua legatura cu clientii. Informatiile personale puse la dispozitia site-ului farmaciadeacasa.ro pentru a putea primi sau utiliza unele produse/servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.
Preţul produselor
Pretul pe care il veti plati este cel afisat pe site la momentul cand ati efectuat si confirmat comanda. Modalitatile de calcul ale pretului sunt cele afisate pe site. De asemenea, taxele de expediere sunt afisate pe site.
Livrarea produselor
Livrarea produselor se face de catre angajatii societatii noastre. Conditiile in care se pot comanda si expedia produsele si serviciile site-ului farmaciadeacasa.ro sunt stabilite in detaliu la sectiunea Livrare si Plata.
Răspunderea şi drepturi rezervate
Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu putem fi facuti vinovati de nici un prejudiciu rezultat in urma accesarii informatiilor prezentate in acest site sau in urma folosirii in mod necorespunzator a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Informatiile cuprinse in produsele noastre nu trebuie luate ca fiind o garantie a succesului.
- Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.
- Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini, in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.
- Trebuie sa cititi cu atentie tot prospectul. Daca aveti sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea sau sunteti bolnav, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
- Ne asumam dreptul de a nu onora acele comenzi care nu prezinta suficienta seriozitate. Nu suntem obligati sa dam nici un fel de explicatii in acest sens si nici sa anuntam decizia noastra cu privire la aceasta problema. De asemenea, ne rezervam dreptul de a nu mai expedia colete si presta servicii persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile, pecuniare sau de alta natura, fata de farmaciadeacasa.ro.
Obligaţiile clientului
Clientul are obligatia sa ofere datele corecte si sa accepte comanda cu plata pretului de rigoare. Oferirea de date incorecte sau incomplete va duce la anularea comenzii efectuate.
Neridicarea comenzii sau neexecutarea obligatiilor, pecuniare sau de alta natura, fata de farmaciadeacasa.ro va duce in mod automat la neluarea in calcul a urmatoarelor comenzi care vor fi efectuate (de la acelasi USER sau/si de la acelasi IP).
Termenii si conditiile de mai sus pot fi modificate fara o anuntare prealabila, varianta in vigoare fiind mereu disponibila pe site.