Tel +40 21 211 81 33

Bine ati venit!

Prezentare Program PharmAccess

Card PharmAccess

Programul social inițiat de fundația non-profit PharmAccess împreună cu INFOtreat este destinat ajutorării pacienților (din toate categoriile sociale) să acceseze facil și la un cost rezonabil medicamentele necesare tratamentelor prescrise/recomandate de catre medici. În acest scop, PharmAccess pune la dispoziția pacienților care se înrolează în acest program, la indicația unui medic, un card de identificare.


INFOtreat este o companie care asigură întreaga infrastructură, precum și suportul logistic necesar derulării programului PharmAccess. INFOtreat asigură îndeplinirea în bune condiții a proceselor apărute ca urmare a acordării unor beneficii de către producătorii de medicamente în scopul reducerii contribuției personale la plată din partea pacienților. INFOtreat asigură și întreg procesul logistic privind emiterea și operarea cardurilor pacienților.


Programul PharmAccess

INFOtreat lansează un proiect nou pentru România, Programul PharmAccess, care are ca scop facilitarea accesului pacienţilor, inclusiv a celor cu venituri scăzute, la tratament medical, prin reducerea sau eliminarea co-plăţii medicamentelor de către pacient (atât pentru medicamentele eliberate pe bază de prescripţie medicală, cât şi pentru cele eliberate fără prescripţie medicală).

Susţinerea reducerilor de preţ se face de către producători, transferul sumelor acordate drept reducere de co-plată către pacienţi prin intermediul farmaciilor participante la Program, făcându-se cu suportul logistic oferit de INFOtreat. Pot participa la acest proiect toţi producătorii de medicamente înregistrate în România şi toate farmaciile care doresc să se înscrie în Program. Orice pacient căruia medical currant îi prescrie unul sau mai multe medicamente aflate pe lista Programului poate intra în posesia unui card PharmAccess pe baza căruia i se acordă discounturi de co-plată în farmaciile partenere.


Avantaje si mod de aderare in Programul PharmAccess - Pacienti

INFOtreat a lansat un proiect nou pentru România, Programul PharmAccess, care are ca scop facilitarea accesului pacienţilor, inclusiv a celor cu venituri scăzute, la tratament medical, prin reducerea sau eliminarea co-plăţii medicamentelor de către pacient (atât pentru medicamentele eliberate pe bază de prescripţie medicală, cât şi pentru cele eliberate fără prescripţie medicală).

Dumneavoastră, ca pacient, aveţi următoarele avantaje în urma participării la acest Program:

- accesul la medicamente de calitate, la un preţ redus, în farmaciile partenere;
- reduceri substanţiale atât la medicamente eliberate pe bază de prescripţie medicală, cât şi pentru cele eliberate fără prescripţie medicală.

Modul de înscriere al pacientului în Programul PharmAccess

Medicul dvs. curant vă poate informa cu privire la acest lucru. Dacă afectiunea de care suferiţi poate fi tratata prin medicamente care fac parte din acest program, vă va înmâna un formular de înscriere ce are ataşat un card PharmAccess temporar. Vă va ajuta să completaţi formularul, apoi vi-l va ataşa la reţeta eliberată, pe baza căreia veţi putea primi reduceri la medicamentele înscrise în program, din orice farmacie parteneră. Veţi recunoaşte cu uşurinţă aceste farmacii deoarece ele sunt marcate printr-un afiş asemănător cardului anexat formularului de înscriere.

Ulterior, veti merge sa ridicati medicamentele numai pe baza cardului si a retetei (daca este cazul)

Apoi cardul dvs. temporar va fi inlocuit cu unul definitiv, pe care-l veti primi numai daca ati semnat pe verso-ul formularului ca sunteti de accord cu prelucrarea datelor dumneavoastră personale, inclusiv adresa unde sa va fie trimis cardul.

Cardul de fidelitate PharmAccess poate fi folosit pentru achiziţionarea unui număr limitat de unităţi din acelaşi medicament pe o perioada de 3 luni calendaristice, în funcţie de fiecare program derulat prin INFOtreat. Dacă medicul dumneavoastră nu este înscris în programul PharmAccess, vă rugăm să îl îndrumaţi către site-ul nostru, în secţiunea dedicată medicilor pentru a descoperi avantajele oferite de program. Solicitarile de formulare le poate face personal la call center (021/9655 orele 8-22 sau pe adresa de e-mail office@infotreat.ro).
Medicamente care beneficiaza de reducere la reteta compensata sau gratuita

Crestor


Crestor 5mg (28 comprimate filmate)

Crestor 10mg (28 comprimate filmate)

Crestor 20mg (28 comprimate filmate)

Nexium


Nexium 20mg (14 comprimate gastrorezistente)


Nexium 40mg (14 comprimate gastrorezistente)

Symbicort


Symbicort Turbuhaler 160/4,5mcg (pulbere de inhalat)


Symbicort Turbuhaler 80/4,5mcg (pulbere de inhalat)