Tel +40 21 211 81 33

Bine ati venit!

Papuci Dr. Batz FC04 white

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Produsele Dr. Batz conțin numai piele naturală tăbăcită atât în interior cât și în exterior. Fețele din piele naturală tăbăcită au fost cusute de talpă cu o mașină specială.
Călcâiul ridicat și forma anatomică a tălpii odihnesc piciorul chiar și în cazul purtării pe parcursul întregii zile, asigurând o ținută adecvată coloanei vertebrale.
Acest produs il puteti achizitiona si din:

Disponibilitate: In stoc farmacie ( 0 buc )
Ultima actualizare: 28 ianuarie 2015

191,50 Lei
Batz Hungary

+4 021 211 81 33
+4 0371 155 991

Acest produs poate fi returnat in termenii prevazuti de lege.

Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.


 

 

Click aici pentru completarea unui sondaj statistic privind cercetarea comportamentului online de cumparare de medicamente

Descriere produs

Detalii

Papucii Dr. Batz sunt confectionati din piele naturală, iar talpa are căptuseală anatomică.

Gelul spumă din latex, fixat in talpă, ajută la scăderea efectului fortelor dinamice si statice care apar cand pasesti si in timp se adaptează formei unice a piciorului tău.
In timpul controlului de calitate pieile sunt expuse la conditii extreme, atat la diverse impacte fizice si chimice cat si la teste umede si uscate de durabilitate.
Produsele Dr. Batz contin numai piele naturală tăbăcită atât in interior cat si in exterior. Fetele din piele naturala tăbăcită au fost cusute de talpă cu o masină specială.
Călcaiul ridicat si forma anatomică a tălpii odihnesc piciorul chiar si in cazul purtării pe parcursul întregii zile, asigurand o tinută adecvată coloanei vertebrale.

Sfaturi practice:
Pentru păstrarea sănătătii dumneavoastră, respectiv a stării perfecte a incăltămintei, acestia din urmă trebuie să fie purtati corespunzător conditiilor meteorologice:
- pentru protejarea încăltămintei vă recomandăm ca după purtare să îi puneti în calapod si partea din fată să o umpleti cu hârtii, pentru păstrarea stării perfecte
- în cazul în care încăltămintea s-a udat, urmati sfatul anterior mentionat si aveti grijă să se usuce. Uscarea trebuie să aibă loc la temperatura camerei, fără ca incăltămintea să stea aproape de corpuri de incălzire
- cizmele, respectiv pantofii de lac sau cele cu partea din fată închise, cu partea superioară din piele sintetică sunt potrivite pentru purtarea pe stradă. Purtarea lor toată ziua nu este recomandată din motive de sănătate, dacă aveti posibilitatea (la locul de muncă sau acasă) schimbatile.

Atentie!
Nu se oferă garantie pentru uzura normală datorită purtării încăltămintei.
La sesizarea greselilor de fabricatie, respectiv de material, cumpărătorul este obligat să-si prezinte reclamatiile la magazin.

Culori disponibile: Alb
Termen de garantie: 60 zile de la data cumpărării

Informatii aditionale

Informatii aditionale

DCI Papuci piele model FC04 - Dr. Batz
Prezentare 1 pereche
Producator Batz Hungary
Disponibil in Farmacia Pharmalife
Model FC04
Marime 36-40
Firma - Tara producatoare Nu

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Doar vizitatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va logati sau sa va inregistrati