Tel +40 21 211 81 33

Bine ati venit!

Nicerium 15 mg (30 capsule)

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Tratament adjuvant la varstnici in cazul afectarii performatelor cerebrale (sindrom cerebro-organic) cu manifestari principale cum sunt capacitate de concentrare si memorare reduse, tulburari de orientare si de somn.

ACEST MEDICAMENT SE ELIBEREAZA DOAR IN FARMACIE PE BAZA DE PRESCRIPTIE MEDICALA. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. A nu se depasi doza zilnica recomandata!

Acest produs il puteti achizitiona si din:

Disponibilitate: In stoc farmacie ( 0 buc )
Ultima actualizare: 28 ianuarie 2015

27,89 Lei

+4 021 211 81 33
+4 0371 155 991

Acest produs poate fi returnat in termenii prevazuti de lege.

Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.


 

 

Click aici pentru completarea unui sondaj statistic privind cercetarea comportamentului online de cumparare de medicamente

Descriere produs

Detalii

Un drajeu contine nicergolina 15 mg si excipienti: nucleu: lactoza monohidrat, amidon de porumb, povidona (K 25), stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal anhidru; strat de drajefiere: zahar, talc, carbonat de calciu, amidon de porumb modificat (tip A), copolimer: acid metacrilic-metacrilat de metil (1:1), (Eudragit L 12,51 ca substanta uscata), glucoza lichida, dioxid de titan (E 171), povidona (K 25), ceara “montanglicol”, Sunset Yellow (E 110), citrat de trietil.
Indicatii:

Tratament adjuvant la varstnici in cazul afectarii performatelor cerebrale (sindrom cerebro-organic) cu manifestari principale cum sunt capacitate de concentrare si memorare reduse, tulburari de orientare si de somn.
Contraindicatii:

Nicergolina nu trebuie administrata in urmatoarele cazuri: - hipersensibilitate cunoscuta la nicergolina, alti alcaloizi din ergot sau la oricare dintre excipientii produsului; - sarcina si alaptare; - infarct miocardic recent; - hemoragii in desfasurare; - risc de colaps; - tulburari in ortostatism; - terapie concomitenta cu simpatomimetice a- sau P-adrenergice.
Administrare:

Doza zilnica uzuala este cuprinsa intre 20 mg si 30 mg nicergolina, ce trebuie adminstrata intr-o singura doza zilnic sau mai multe doze unice. Daca reactiile adverse nu apar la aceste doze, doza zilnica poate fi crescuta pana la 60 mg nicergolina.
Precautii:

Nicergolina se administreaza cu prudenta la pacientii cu bradicardie usoara si la cei cu diabet zaharat.

Informatii aditionale

Informatii aditionale

DCI NICERGOLINUM
Substanta activa Nu
Prezentare CUTIE X 3 BLIST. PP/AL X 10 CAPS. ELIB. MODIF.
Producator Nu
Disponibil in Farmacia Pharmalife
Forma farmaceutica Nu
Prescriptie medicata P-6L - Medicamente si produse medicamentoase care se elibereaza in farmacii pe baza de prescriptie medicala valabila 6 luni
Calea de administrare Nu
Lista medicamente Nu
Firma - Tara producatoare HEXAL AG

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Doar vizitatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va logati sau sa va inregistrati