Tel +40 21 211 81 33

Bine ati venit!

Livrare şi plată

Comenzi online
Pasul 1: Alege produsele
Folosind meniul de sus, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul "Adauga in cos" pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.
Pasul 2: Cosul de cumparaturi
Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.
Pasul 3: Datele personale
Completati datele personale in formularul din pagina. Nu uitati sa adaugati si un numar de telefon, deoarece un consultant va va contacta telefonic pentru confirmarea comenzii.
Pasul 4: Modalitatea de plata
In aceasta caseta aveti posibilitatea de a alege o modalitate de livrare si plata. Aveti de ales intre plata cu numerar la livrare sau ordin de plata. Plata online prin card bancar, nu este momentan disponibila.
Pasul 5: Observatii comanda
La ultimul pas din definitivarea comenzii puteti mentiona ora la care doriti ca produsele sa fie livrate sau alte eventuale observatii.
Comenzi prin telefon sau email
Pentru a comanda produsele dorite puteti sa sunati la numarul de telefon 021.211.81.33 sau sa trimiteti un email la office@farmaciadeacasa.ro unde reprezentantii nostri va stau la dispozitie pentru confirmarea comenzii, stabilirea timpului si a adresei de livrare precum si informatii si detalii suplimentare.
Modalităti de plată
1. Plata in numerar
Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul farmaciei Pharma Life. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.
2. Plata folosind cardul la ridicarea produselor din farmacie
La ridicarea produselor din farmacie, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa sau MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent.
3. Ordin de plata
Plata prin Ordin de Plata se face doar in baza facturii proforme emise de farmacia Pharma Life, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Nume firma: SC PHARMA LIFE SRL
Adresa: Sos. Stefan cel Mare nr. 44, Sector 2, Bucuresti
Cont lei: IBAN : RO78 RNCB 0074 0292 2306 0001 , BCR - Sector 3, Bucuresti
CIF: RO4781575
Reg. comertului: J40/23053/1993
Livrarea comenzilor
Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.
Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

- In Bucuresti, livrarile se fac prin curieri proprii, iar taxa de livrare este unica, avand valoarea de 15 Lei. Timpul de livrare se va comunica telefonic in momentul confirmarii comenzii.
In afara Bucurestiului, livrarile se fac prin:
- Fan Curier iar costul livrarii este de 21 LEI pentru livrari cu greutatea intre 0,600 - 2 Kg, la care se adauga 2 LEI pentru fiecare kg suplimentar. Costul asigurarii marfii reprezinta 0,7%* din valoarea integrala a produselor livrate. Termenul de livrare este de aproximativ 24-48 ore. In cazul in care adresa de destinatie se afla in afara razei de acoperire Fan Courier, se va percepe o taxa de kilometri suplimentari in valoare de 1 Leu/km. Pentru livrari cu greutatea mai mica de 600g si care se pot ambala intr-un plic, costul livrarii este de 21 LEI.
- Posta Romana iar costul livrarii este de 10 Lei pentru livrari de pana la 1 Kg, la care se adauga 2 LEI pentru fiecare kg suplimentar. Costul asigurarii marfii reprezinta 1,1%* din valoarea integrala a produselor livrate. Termenul de livrare este de aproximativ 2-4 zile lucratoare. Plata se va face Ramburs.
Notă
Toate preturile produselor contin TVA.
Comanda minima este in valoare de 10 Lei.
Perioada de livrare este de Luni pana Vineri intre orele 11.00 si 19.00.
Sambata si Duminica nu se fac livrari.
Este obligatorie verificarea comenzii la momentul primirii acesteia.
Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.