Tel +40 21 211 81 33

Bine ati venit!

Lanolina

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Lanolina este un produs 100% natural si se obtine dupa prelucrarea lanii ovinelor.Este acea grasime care acopera si protejeaza firul de par a acestor animale.
Acest produs il puteti achizitiona si din:

Disponibilitate: In stoc farmacie ( 0 buc )
Ultima actualizare: 28 ianuarie 2015

223,00 Lei

+4 021 211 81 33
+4 0371 155 991

Acest produs poate fi returnat in termenii prevazuti de lege.

Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.


 

 

Click aici pentru completarea unui sondaj statistic privind cercetarea comportamentului online de cumparare de medicamente

Descriere produs

Detalii

Lanolina este un produs 100% natural si se obtine dupa prelucrarea lanii ovinelor.Este acea grasime care acopera si protejeaza firul de par a acestor animale.

Culoarea lanolinei variaza de la nuante de galben deschis pana la maro intunecat.Consistenta este vascoasa,ceva mai moale decat ceara de albine.Aroma poate fi usor neplacuta (aici depinde de nivelul de filtrare si lipsa/prezenta aromatizatorilor in produsul pe care il procurati).

Dupa compozitia chimica lanolina este foarte apropiata de grasimea pe care o elimina pielea noastra,insa,se deosebeşte de ultima printr-o proprietate fantastica de a retine apa in tesuturile pielii,ceea ce duce la hidratarea intensa acesteia,asigurand,in acelasi timp,regenerarea tesuturilor.

Informatii aditionale

Informatii aditionale

Producator Nu
Disponibil in Farmacia Pharmalife
DCI Nu
Forma farmaceutica Nu
Prescriptie medicata OTC - Medicamente si produse medicamentoase care se pot elibera in farmacii sau drogherii fara prescriptie medicala.
Firma - Tara producatoare Nu
Prezentare 1

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Doar vizitatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va logati sau sa va inregistrati