Tel +40 21 211 81 33

Bine ati venit!

Isis Pharma Metroruboril crema (30ml)

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

- Protejează eficient tenul eritrozic, contra radiaţiilor solare UVA, UVB şi IR, având încorporat un ecran solar mineral hipoalergenic;
Acest produs il puteti achizitiona si din:

Disponibilitate: In stoc farmacie ( 0 buc )
Ultima actualizare: 28 ianuarie 2015

49,00 Lei

+4 021 211 81 33
+4 0371 155 991

Acest produs poate fi returnat in termenii prevazuti de lege.

Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.


 

 

Click aici pentru completarea unui sondaj statistic privind cercetarea comportamentului online de cumparare de medicamente

Descriere produs

Detalii

Graţie unei asocieri de principii active, special selecţionate, MetroRuboriL® cremă:
- Protejează eficient tenul eritrozic, contra radiaţiilor solare UVA, UVB şi IR, având încorporat un ecran solar mineral hipoalergenic;
- Calmează rapid senzaţia de căldură şi de congestie, graţie asocierii a două principii active de origine vegetală (enoxolona şi bisabolol) cu proprietăţi calmante;
- Conţine un trio de principii active vegetale (escine, heterozid de ficaria şi mimoza) care acţionează la nivelul micilor vase sanguine ca tonifiant şi decongestionant, limitând de asemenea vosodilataţia şi apariţia roşeţii.
De asemenea, a fost demonstrat că în aceste cazuri (tenuri eritrozice) la nivelul epidermei este prezent un parazit, acarian, cunoscut sub numele de Demodex folliculorum. Acesta nu este singurul responsabil de afecţiune, dar contribuie la menţinerea şi agravarea simptomelor. De aceea MetroRuboriL ®cremă, conţine un ingredient activ (metil-2 nitro-5imidazol)-2etanol, ce împiedică dezvoltarea Demodex folliculorum.
Indicaţii
Tenurilorfine şi sensibile, ce prezintă roşeaţă şi mici vase aparente (vizibile). De asemenea în cazurile în care este suspectată sau demonstrată prezenţa Demodex folliculorum.
Mod de utilizare
Este recomandat de utilizat MetroRuboriL® cremă, în cure de cel puţin 3 luni, cu 2 sau 3 aplicaţii pe zi. După o aplicare corectă şi după ce crema a intrat bine în piele, se poate aplica machiaj.
Prezen tare Tub 30 ml.
Compoziţie
Apă, alcool-cetil & ceteh20&stearat 20, parafină lichidă (ulei mineral), extract mimosa tenuiflora, dioxid de titan, extract de ranunculus ficaria, escine, (metil-2 nitro-5 imidazolil)-2 etanol, diazolidinil uree, bisabolol, acidglicirretinic, carbomer, trietanolamina, metilparaben, propilparaben.

Informatii aditionale

Informatii aditionale

Producator Nu
Disponibil in Farmacia Pharmalife
DCI Nu
Forma farmaceutica Nu
Prescriptie medicata OTC - Medicamente si produse medicamentoase care se pot elibera in farmacii sau drogherii fara prescriptie medicala.
Firma - Tara producatoare Nu
Prezentare Nu

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Doar vizitatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va logati sau sa va inregistrati