Tel +40 21 211 81 33

Bine ati venit!

Dermodrin 20g unguent

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Dermodrin este un unguent antihistaminic cu efect anestezic impotriva intepaturilor de insecte si a afectiunilor dermatologice cu componenta alergica.
Acest produs il puteti achizitiona si din:

Disponibilitate: In stoc farmacie ( 0 buc )
Ultima actualizare: 28 ianuarie 2015

12,50 Lei

+4 021 211 81 33
+4 0371 155 991

Acest produs poate fi returnat in termenii prevazuti de lege.

Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.


 

 

Click aici pentru completarea unui sondaj statistic privind cercetarea comportamentului online de cumparare de medicamente

Descriere produs

Detalii

Dermodrin este un unguent antihistaminic cu efect anestezic impotriva intepaturilor de insecte si a afectiunilor dermatologice cu componenta alergica.

Dermodrin unguent face parte din grupa antihistaminice pentru uz topic.

Difenhidramina, componentul activ al Dermodrin este un compus cu actiune dovedita antihistaminica si antialergica, un tratament eficient pentru prurit si ameliorarea durerii locale in caz de alergii ale pielii.

Dermodrin unguent actioneaza ca o emulsie ulei in apa si are un efect racoritor, crescand astfel efectul de ameliorare a durerii. Suplimentar, umflaturile pielii din cauza alergiilor sunt de asemenea reduse sau prevenite.

Dermodrin unguent se foloseste numai pentru uz extern.

Medicamentul cu aspect cremos, non-pruriginos si inodor este usor de aplicat si intins pe piele . Efectul se simte la scurt timp dupa aplicarea unguentului si persista timp de 2 pana la 6 ore.

Poate fi utilizat în tratamentul pruritului, durerilor locale si a reactiilor de hipersensibilitate în caz de: afectiuni dermatologice cu componenta alergica; întepaturi de insecte .

Contraindicatii: Nu utilizati Dermodrin unguent în urmatoarele cazuri: daca sunteti alergic (hipersensibil) la difenhidramina, la alte medicamente cu actiune antihistaminica sau alte componente ale medicamentului, nou-nascuti sau copii cu varsta pana la 2 ani, dermatoze infectate, eczeme, leziuni cutanate umede.

Dermodrin unguent nu trebuie aplicat pe rani deschise sau mucoase, pe zone mai mari de piele modificata (de exemplu la pacientii cu varice, pojar).

Informatii aditionale

Informatii aditionale

DCI DIFENHIDRAMINUM
Substanta activa Nu
Prezentare CUTIE X 1 TUB DIN AL X 20 G UNGUENT
Producator Nu
Disponibil in Farmacia Pharmalife
Forma farmaceutica Nu
Prescriptie medicata OTC - Medicamente si produse medicamentoase care se pot elibera in farmacii sau drogherii fara prescriptie medicala.
Calea de administrare Nu
Lista medicamente Nu
Firma - Tara producatoare PHARMAZEUTISHCE FABR

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Doar vizitatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va logati sau sa va inregistrati