Tel +40 21 211 81 33

Bine ati venit!

Depakine Chrono 500mg (30 comprimate filmate)

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

    • ACEST MEDICAMENT SE ELIBEREAZA DOAR IN FARMACIE PE BAZA DE PRESCRIPTIE MEDICALA. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. A nu se depasi doza zilnica recomandata!
    • Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.
      Telefon: +4 021 211 81 33; Mobil: +4 0735 850 050;
      E-mail: office@farmaciadeacasa.ro

ACEST MEDICAMENT SE ELIBEREAZA DOAR IN FARMACIE PE BAZA DE PRESCRIPTIE MEDICALA. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. A nu se depasi doza zilnica recomandata!

Acest produs il puteti achizitiona si din:

Disponibilitate: In stoc farmacie ( 0 buc )
Ultima actualizare: 28 ianuarie 2015

16,06 Lei
Sanofi Aventis

+4 021 211 81 33
+4 0371 155 991

Acest produs poate fi returnat in termenii prevazuti de lege.

Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.


 

 

Click aici pentru completarea unui sondaj statistic privind cercetarea comportamentului online de cumparare de medicamente

Descriere produs

Detalii

Indicatii:
Tratamentul diferitelor forme de epilepsie ale adultilor si copiilor cu greutatea peste 17 kg si in tratamentul unor tulburari de comportament observate in timpul convulsiilor. Epilepsii generalizate sau partiale: generalizate primare sau secundare; partiale, cu simptomatologie simpla sau complexa; forme mixte.

Contraindicatii:
Antecedente personale sau heredocolaterale de icter grav, in special de origine medicamentoasa. Daca aveti indoieli, nu ezitati sa cereti sfatul medicului sau farmacistului dvs.

Administrare:
Depakine Chrono trebuie administrat cu regularitate, conform instructiunilor medicului dumneavoastra.
Depakine Chrono se administreaza numai pe cale orala, cu putina apa, preferabil in timpul meselor.
Doza initiala uzuala este 10-15 mg/kg greutate corporala. Aceasta doza initiala poate fi crescuta sau redusa, in functie de raspunsul individual la tratament.
Nu modificati din proprie initiativa dozele care v-au fost prescrise. Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului, daca vi se pare ca medicamentul actioneaza prea putin sau dimpotriva, prea intens.
Daca afectiunea dumneavoastra este bine controtata cu acest medicament medicul va poate prescrie tratamentul intr-o singura administrare pe zi.
Comprimatele filmate cu eliberare prelungita Depakine Chrono sunt divizabile, adica se pot rupe in jumatati, pentru a obtine usor dozele dorite.
Depakine Chrono poate fi utilizat la copii, daca ei pot inghiti comprimatele (uzual, peste varsta de 6 ani).

Reactii adverse:
Ca orice produs activ, acest medicament poate determina, la anumite persoane, reactii adverse cum ar fi: greata, epigastralgii (la inceputul tratamentului), tulburari ale functiei hepatice sau pancreatice, caderea temporara a parului, tremuraturi usoare ale mainilor, cresterea poftei de mancare.

Precautii:
Supuneti-va cu regularitate controlului medical. Preveniti medicul daca sunteti sau doriti sa ramaneti insarcinata. Inca de la inceputul perioadei de sarcina medicul va putea aplica o supraveghere prenatala specializata, adaptata cazului dvs. şi tratamentului pe care il urmati. Pentru a evita eventuale interactiuni intre mai multe medicamente, trebuie sa informati sistematic medicul sau farmacistul despre orice alt tratament in curs.
Daca manifestati oboseala, somnolenta, lipsa poftei de mancare insotite de varsaturi repetate sau reaparitia crizelor, adresati-va imediat medicului dvs.

Informatii aditionale

Informatii aditionale

DCI ACIDUM VALPROICUM + SARURI
Substanta activa Nu
Prezentare CUTIE X 1 FLAC. PP X 30 COMPR. FILM. ELIB. PREL.
Producator Sanofi Aventis
Disponibil in Farmacia Pharmalife
Forma farmaceutica Comprimate filmate
Prescriptie medicata P-6L - Medicamente si produse medicamentoase care se elibereaza in farmacii pe baza de prescriptie medicala valabila 6 luni
Calea de administrare Administrare orala
Lista medicamente N/A
Firma - Tara producatoare SANOFI AVENTIS FRANC

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Doar vizitatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va logati sau sa va inregistrati