Tel +40 21 211 81 33

Bine ati venit!

Coryol 12,5mg (28 comprimate)

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Compozitie:
Un comprimat contine carvedilol 12,5 mg si excipienti: lactoza monohidrat, zahar, polividona K 25, crospovidona, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu.

ACEST MEDICAMENT SE ELIBEREAZA DOAR IN FARMACIE PE BAZA DE PRESCRIPTIE MEDICALA. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. A nu se depasi doza zilnica recomandata!

Acest produs il puteti achizitiona si din:

Disponibilitate: In stoc farmacie ( 0 buc )
Ultima actualizare: 28 ianuarie 2015

12,48 Lei
KRKA

+4 021 211 81 33
+4 0371 155 991

Acest produs poate fi returnat in termenii prevazuti de lege.

Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.


 

 

Click aici pentru completarea unui sondaj statistic privind cercetarea comportamentului online de cumparare de medicamente

Descriere produs

Detalii

Compozitie:
Un comprimat contine carvedilol 12,5 mg si excipienti: lactoza monohidrat, zahar, polividona K 25, crospovidona, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu.

Indicatii:
Tratamentul hipertensiunii arteriale; prevenirea infarctului de miocard si a hemoragiei cerebrale.
Coryol este utilizat pentru prevenirea durerilor de piept (angina pectorala). Coryol este recomandat pacientilor cu insuficienta cardiaca cronica.

Contraindicatii:
Hipersensibilitate la carvedilol sau la oricare dintre excipientii produsului; astm bronsic sau boala pulmonara cronica obstructiva, insuficienta hepatica severa, ritm cardiac scazut sau alte afectari ale ritmului cardiac, insuficienta cardiaca severa sau instabila hemodinamic, hipertensiune pulmonara, cord pulmonar sau soc cardiogen.

Administrare:
Hipertensiune arteriala: doza initiaia este de 12,5 mg carvedilol pe zi (dimineata) sau 6,25 mg carvedilol de 2 ori pe zi (dimineata si seara). Doza maxima recomandata este de 25 mg carvedilol de 2 ori/zi.
Angina pectorala cronica stabila: doza initiala este de 12,5 mg carvedilol de 2 ori pe zi. Medicul poate creste gradat dozele. Doza maxima recomandata este de 25 mg carvedilol de 2 ori pe zi. Peste 70 ani, nu se recomanda mai mult de 25 mg carvedilol de 2 ori pe zi.
Insuficienta cardiaca cronica: doza initiala este foarte scazuta: 3,125 mg carvedilol de 2 ori pe zi. Doza maxima recomandata este de 25 mg carvedilol, de 2 ori pe zi. Daca aveti peste 85 kg, puteti utiliza maxim 50 mg carvedilol de 2 ori pe zi.

Reactii adverse:
Pot aparea tulburari gastro-intestinale (pierderea apetitului, diaree, greata, varsaturi), hipotensiune cu vertij sau ameteli (in special la ridicare din pat), ritm cardiac rar, oboseala, somnolenta, cefalee, dureri musculare sau articulare, senzatie de maini sau picioare reci, uscaciune a gurii si scaderea secretiei lacrimale (care poate produce neplaceri in cazul lentilelor de contact). Nivelele glicemiei sau colesterolului pot creste. Rareori pot aparea modificari ale potentei.

Precautii:
La initierea tratamentului cu Coryol si la cresterea dozelor ridicati-va in picioare cu atentie, deoarece puteti avea ameteli sau vertij. Fiti deosebit de precauti daca aveti insuficienta cardiaca, daca folositi alte medicamente cu efect hipotensiv sau daca aveti peste 65 ani.

Sarcina si alaptarea:
Deoarece nu se stie daca tratamentul cu Coryol este sigur in timpul sarcinii, va fi utilizat numai in cazuri urgente. Nu se recomanda alaptarea in timpul tratamentului cu Coryol.

Informatii aditionale

Informatii aditionale

DCI CARVEDILOLUM
Substanta activa Nu
Prezentare CUTIE X 4 BLIST. OPA-AL-PVC/AL X 7 COMPR.
Producator KRKA
Disponibil in Farmacia Pharmalife
Forma farmaceutica Comprimate
Prescriptie medicata P-6L - Medicamente si produse medicamentoase care se elibereaza in farmacii pe baza de prescriptie medicala valabila 6 luni
Calea de administrare Administrare orala
Lista medicamente Lista A Compensate 90%
Firma - Tara producatoare KRKA D D NOVO MESTO

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Doar vizitatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va logati sau sa va inregistrati