Tel +40 21 211 81 33

Bine ati venit!

Compeed plasturi tratare basici calcai medium (5 buc)

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Compeed plasturi pentru tratarea basicilor previne aparitia basicilor avand la baza tehnologia second skin si ajuta la crearea unui mediu optim pentru tratarea ranii, oferind instantaneu atenuarea durerii.
Acest produs il puteti achizitiona si din:

Disponibilitate: In stoc farmacie ( 0 buc )
Ultima actualizare: 28 ianuarie 2015

26,50 Lei

+4 021 211 81 33
+4 0371 155 991

Acest produs poate fi returnat in termenii prevazuti de lege.

Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.


 

 

Click aici pentru completarea unui sondaj statistic privind cercetarea comportamentului online de cumparare de medicamente

Descriere produs

Detalii

Actiune:
Compeed plasturi pentru tratarea basicilor previne aparitia basicilor avand la baza tehnologia second skin si ajuta la crearea unui mediu optim pentru tratarea ranii, oferind instantaneu atenuarea durerii.

Proprietati:
Compeed sta fixat ferm pe piele si formeaza un strat tampon ce actioneaza ca o bariera mecanica ce previne frecarea ce determina formarea basicii.
Spre deosebire de plasturi obisnuiti, care doar acopera rana, Compeed se comporta ca o a doua piele, prevenind formarea basicii.

Efect:
Procedura de vindecare a unei basici, ca de altfel a oricarei alte rani, implica doua componente: inlaturarea durerii si tratarea leziunii. Efectul este cel scontat doar in cazul in care cele doua componente actioneaza in tandem. Altfel, problema este doar ameliorata si nu inlaturata. Acesta este elementul care transforma Compeed intr-un expert si nu un simplu paliativ.

Mod de utilizare:
Plasturii Compeed sunt disponibili in trei dimensiuni, pentru a se adapta perfect in toate situatiile si zonele specifice aparitiei basicilor (calcaie,degetele de la picioare).
Plasturele Compeed actioneaza ca o bariera protectoare impotriva apei, prafului si a bacteriilor. In plus se aplica usor si este confortbail si flexibil.

Informatii aditionale

Informatii aditionale

Producator Nu
Disponibil in Farmacia Pharmalife
DCI Nu
Forma farmaceutica Nu
Prescriptie medicata OTC - Medicamente si produse medicamentoase care se pot elibera in farmacii sau drogherii fara prescriptie medicala.
Firma - Tara producatoare Nu
Prezentare Nu

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Doar vizitatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va logati sau sa va inregistrati